1 (edited by mazikainen 23.02.2011 09:12:33)

Topic: Lanien Bouliturnaus

Noniin, laneilla on siis tarkoitus turnaustaa. Minua on sohittu sormella että mazikainen järjestä vaan ilmassa on myös sitä että ihmisillä on omat ideansa siitä turnauksesta joille en kaikille lämpiä, mutta jos minä en niitä toteuta niin sitten alkaa valitus että siellä se mazikainen tyrannisoi turnausta ja vie hauskan kaikilta. Siellä Gaddafin kanssa mazikainen aamuteetä juo ja nauraa proletaareille. Vähän egotripillä mazikainen asioista määrää.

Joten tässä sitten keskustellaan ja äänestetään tarvittaessa ennen laneja niin sitten laneilla ei tarvihe ko juoda kaljaa ja pelata.

Eli. Asioiden tulevat käänteet tulevat menemään yhtä kahdesta reitistä, joka riippuu PORTTIEN aukinaisuudesta.

a) Mikäli portit ovat auki, niin silloin homma on helppo. Aloitetaan joku boulin turnaustyypeistä online-moodissa laneilla ja mikäli ei ehditä saamaan loppuun niin ei se mitään. Jatkuu kotosalla. Tässä tapauksessa ei tarvitse kuin äänestää turnaustyyppi ja se, pitääkö turnaukseen liittyä 1) täysin uusilla tiimeillä, 2) KyylaOpentiimillä (mahd. teamratingrajoituksin), 3) Millä huvittaa. Helppoa ja mukavaa, ropotti arpoo ja me pelataan.

b) Portit ovatkin kiinni. Offlineboulissa voi nikkaroida oman joukkueen jolla ottaa erää lanissa vastakkain, mutta joukkueet nollautuvat aina matsin päätteeksi. Ei rahaa, ei ekspaa, ei casualtyja. Osa boulin hauskuudesta karisee tässä tapauksessa ikävästi, mutta minkäs teet jos ei onlinetiimeihin pääse käsiksi. Turnausohjelma pitää silloin tehdä käsin, ja turnaus olisi kiva saada päätökseen lanien aikana ilman että laneista tulee myöskään pelkät boulilanit.

On ehdotettu sarjataulukkoturnastyyppiä missä pelaajat jaettaisiin ryhmiin, joista sitten pelattaisiin kaikki kaikkia vastaan ja sitten edettäisiin pudotuspeleihin. Minusta tässä tulee aika paljon otteluja ja tätä ei välttämättä ehditä pelaamaan ilman omistautumista loppuun. Tästä voidaan keskusttella.

Toinen mahdollisuus on single-elimination -turnaus, jossa parillinen määrä pelaajia jaetaan pareihin, ja pareista aina voittaja pääsee jatkoon. Tämä turnaustyyppi on nopein, ja esim. 8 pelaajalla menee läpi 4 perättäisessä kierroksessa. Tässä tyypissä myös turnauksessa olevien pelaajien määrä tippuu puoleen joka kierroksen jälkeen. Jättääkö tämä muut pyörittelemään peukkujaan boulipelejä haikaillen vai vapauttaa pelaamaan vapaata peliohjelmaa?

Kolmas vaihtoehto olisi double elimination -turnaus, joka on tämmönen: http://en.wikipedia.org/wiki/Double-eli … tournament
siinä häviäjille muodostuu oma tikapuunsa, josta voi vielä yhden tappion jälkeen kohota kaikki tulevat matsit voittamalla mestariksi. Tässä pääsevät häviäjät jatkamaan pelejä eikä kahdeksalla pelaajalla pelikierrosten määrä taida kasvaa kuin yhdellä.

Sitten joukkueista. Jos turnaus on offline, niin se, mitkä joukkueet on totuttu pitämään hyvinä ja mitkä huonoina ei välttämättä pädekään tuosta vaan. Esimerkiksi paperista tehdyt joukkueet jotka kärsivät helposti pitkässä liigassa injuryja ovat nyt kovempia, koska vammat eivät kanna matsista toiseen. Korkean armorin joukkueiden "pysyvä voima" ei taas ole niin merkityksellinen. Minusta tämä ei johda sen enempää epätasapainoon kuin se, että pitkässä liigassa ei paperitiimeillä pärjää vammautumisten takia. On kuitenkin ehdotettu, että tiimit voitaisiin vaikka arpoa ihmisille, jotta joutuisi vähän pelaamaan muillakin kuin omilla lemppareillaan. Omasta mielestä tämä johtaa siihen että a) tappiot pistetään nopan lisäksi nyt arvotun tiimin piikkiin ja b) kokemattomat pelaajat ovat heikoilla kun joutuvat mahdollisesti semmoisen tiimin puikkoihin, joilla eivät ole koskaan pelanneet. Tästäkin passaa äänestää.

ELI. Käydään tämä keskustelu ja äänestys asiasta nyt, niin ei tarvitse laneilla aikaa siihen tuhlata.

Minun ääneni:
Double elimination tournament.
Joukkueensa saa valita.

Niin, ja älkää hämmentäkö soppaa jos ette meinaa itse osallistua, tämä threadi toimikoon ennakkoilmoittautumisena turnaukseen samalla

Re: Lanien Bouliturnaus

Kivasti Mazikainen Gaddafin kanssa turnausta sumplii T:n ääressä.

Äänet Double eliminaattorille ja joukkueenvalinnalle.

I'm a medic!

Re: Lanien Bouliturnaus

En jaksanut kokonaan lukea mutta tehdään näin.

<><, ,*>

Re: Lanien Bouliturnaus

Laittakeehan kertomuksia ja tuloksia!