LukemalLA-N#66 5.11.-7.11.2021

etusivu | ilmoittautuminen | info | säännöt | ohjelma | KYYLÄ
e t u s i v uMuista villasukat!

KYYLÄ on taas järjestäämässä laneja livenä! Vapaamuotoista PC-pelaamista lähiverkossa ilman kiinteitä slotteja. KYYLÄ tarjoaa tilat ja lähiverkon, koneet ja pelit hoitavat pelaajat itse. Laniätmökseen kuuluu huono huumori, pieni vastustajan pöytään huutelu sekä sivistynyt viskilasien kilinä.
Rajoitetun pöytätilan takia voidaan ottaa vain n. 20 henkeä. Jos jäit paikatta, olet tervetullut pyörähtämään päiväsaikaan ja tutustumaan toimintaamme.

Pelit
Pelattavat pelit päätetään paikanpäällä, mukaellen ennakko-ohjelmaa. Alustava ohjelma tehdään pelaajilta urkittujen tietojen perusteella. Voit antaa ilmi pelitoiveita ilmoittautumisen yhteydessä. Jos pääset vain osalle päivistä, ilmoita sinulle sopivin aika.
Suurin osa pelaamistamme peleistä on Steamissä tai Epicissä.

Slotteihin toivottu
Räiskintä: Arma 3, Insurgency, L4D2, Day of Infamy, Fistful of Frags,
Strategia: Forged Alliance, Civ 6, Men of War AS2
Lentely: IL2 Sturmovik (Stalingrad)
Muut: Valheim, Among Us

Enää 3 konepaikkaa jäljellä!


Yhteydenotot
Lani-ilmoittautuminen tapahtuu Ilmoittautuminen-välilehdeltä.
Lisätietoja voi kysyä Facebook-ryhmässä , Discordissa tai IRCnetissä #KYYLA.

Laneille ilmottautuneet: Wiggin, Ifsic, Ei-niin-etäinen-harmis, Ylikessu, Kekkonen, Kegetys, ValJunnu, pitäkää_tunkkinne, actuallyisjoha, amza, LieCE, Hiluksi, Vara-OntuvaSra, Riippuu varmaa pelistä, mut useimmiten Kais tai Kaiss, Joni, Aki, Jonne

KYYLÄ
KYYLÄ on Kuopion kampuksen verkkopelikerho ja lanikulttuurin tiivis tarkkailija. Vahdimme vuosittain 2-4 pienempää lania Lukeman ikkunassa.