1

Topic: Syksyn lanit

Aloitellaanpa keskustelu siitä, mitä tulevan pelikauden ensimmäisistä laneista toivotte?

Eikä ehkä nyt pelkästään pelejä vaan myös yleisiä asioita mitä haluatte laneille. Myös ajankohtatoiveita.

Lorem ipsum...

2

Re: Syksyn lanit

Lukema on varattu 30.9.-2.10.2005. Eli varatkaa viikonloppu vapaaksi ja merkatkaa kalentereihinne!

3

Re: Syksyn lanit

Haluaisin tähän heittää sellaisen kommentin, että lanien suunnittelussa voisi ottaa huomioon (jos ei ole jo otettu) tenttipäivät. Esimerkiksi LukemalLA-N #14:sta varattu aika 30.9.-2.10 on (minulle) siitä huono, että 6.10 on yleinen kuulustelu. Lanien ajankohdan suunnitteluun vaikuttaa varmasti moni asia ja kaikkien mielipiteitä ei varmasti pysty aina ottamaan huomioon, ja tenttejäkin näyttää olevan vuoden mittaan aika paljon... Tämä nyt on sellainen asia, että se ei kaikkia liikuta tai haittaa vaikka tenttiin ei tulisikaan niin paljon luettua, mutta joillekin (esimerkiksi minulle) se saattaa vaikuttaa lanittamiseen.

4

Re: Syksyn lanit

Erittäin hyvä pointti tenttien suhteen. Yritämme jatkossa ottaa asian huomioon aikaa varattaessa. Ongelma on kuitenkin myös tilojen vapaana olo sekä muut tapahtumat. Syksyn ensimmäiset lanit on hyvä järjestää suhteellisen pian opintojen alkamisen jälkeen, jotta fuksitkin saadaan mukaan heidän ollessa "aktiivisia" uusien asioiden suhteen. Aivan heti syyskuun alkuun ei kuitenkaan voida tapahtumaa säätää, koska silloin viikonloput ovat kortilla ja toisaalta myös (Akateeminen) Startti vaikuttaa valittuun viikonloppuun. Samana viikonloppuna Startin kanssa on turha lähteä taistelemaan opiskelijoiden huomiosta, eikä Lukemaa tuolloin varmasti saisikaan varattua.

Tietenkään kaikkia tenttejä emme voi huomioida, sillä lanittajia löytyy varmasti (ainakin jatkossa toivon mukaan) muistakin kuin tietojenkäsittelijöistä tai yliopistolaisista yleensä. Yleiset tenttipäivät sensijaan ovat jatkossa syynissä ja jos vain mahdollista, ajoitamme pelit tenttipäivän jälkeiseen aikaan.

Lorem ipsum...

5

Re: Syksyn lanit

Eipä kait muuta ku että liika sähläys/säätäminen huitsi vittuu. Eiköhän noista kaiketi ihan oivat lanit tule wink

6

Re: Syksyn lanit

Sähläystä saadaan vältettyä ainakin sillä melko hyvin, jos kaikki tulevat paikalle silloin kuudelta ja se eka parituntinen tosiaan käytetään siihen scheduloituun säätämiseen. Sitä sähläystä, mikä tulee aikataulun kanssa, voikin sitten olla hankalampi välttää. Pitäisi melkein omistaa aina 20 min lohkon alusta sille, että kaikki asentavat pelin tms. Helpommalla toki selvittäis, kun kaikki vaan jaksaisivat asentaa pelit jo etukäteen.

Gameon <-- paraskin puhuja.

I never get involved with my own life. Too much trouble.