1

Topic: Fiiliksiä

Jos joku sellaisesta panostaa, niin tähän saa ladella fiiliksiä käynnissä olevista laneista.

Oli muuten pirun hauska perjantai ainakin omasta mielestäni. Battlefieldiä oli kiva mättää, kun tosi moni oli mukana. Se on sitä peruskivaa, eikä siihen tuolla lailla oikein tahdo kyllästyä. Savage oli sitten huippuhauskaa. Tosi hyvä homma, että todella harva lähti "en osaa, ihan paska, en pelaa" -linjalle. Molemmilla puolilla oli hyvin porukkaa, joten saatiin kunnon matsit käyntiin. Ja varsinkin se yksi pitkään kestänyt mättö oli ihan mielettömän hauskaa allekirjoittaneen mielestä. Tuo on se syy, miksi sitä Savagea yritetään laniohjelmaan työntää.

DEFCON ei ollut ihan niin huippua kuin kuvittelin, mutta varsin hauskaa sekin. Pelaajien olisi pitänyt elämöidä enemmän :-). Mutta kenties tuota tulee vielä kokeiltua, koska pelissä edelleenkin on mielestäni potentiaalia.

Pirun kiva päivä kuitenkin oli. Tänään lisää!

I never get involved with my own life. Too much trouble.

2

Re: Fiiliksiä

Jotenkin laimealta tuntui perjantai. Tai siis paremmalta kuin pitkään aikaan, mutta silti peleissä ei ollut oikein fiilistä. Savagen lopun "behe tuolla behe täällä" ahdistus oli ehkä paras hetki.

DEFCON oli kyllä kohtuu veikeää puuhastelua, mutta ehkei sitä kovin montaa peliä jaksa. Tosin ens laneilla taas kepoisasti pari matsia jossain välissä. Ei kaipaa omaa slottiaan ohjelmaan.

BF1942 toimi kyllä varsin hyvin. Itse pidän Vietnamista enemmän, mutta hauskaa tuokin oli. Jopa pari onnistumista pääsi yllättämään takavasemmalta.

Ja player oli perjantaina hassu. Suuret kiitokset malonelle siitä, että käytti peliaikaansa taustamusiikkisysteemin säätämiseen. smile Ehkä säätö vielä vähän jatkuu.

Lorem ipsum...