1

Topic: Fiiliksiä

No?

O_O

Lorem ipsum...

2

Re: Fiiliksiä

Näin kotoa voi viiliksiä kertoa kun laneilla ei netti toimi. Oli ihan hubaa illalla/yöllä vaikken oikein mitään ohjelmassa olevaa pelannutkaan. CS: Sorsaa pelasin sen verran että menin ostoksille ja tuli kuula kalloon big_smile Ei sitten jaksanut sitä enempää, tosin slotti oli justiinsa loppumassa niin käytännössä sen takia en sitten jatkanut. "Bondage" oli aika hauskaa, vioistaan huolimatta.

3

Re: Fiiliksiä

Näin kotoa voi kommentoida, että ei ollut jukeboksia. No saipa tuolla omia musiikkeja kuunneltua. Bontago oli hupaisa peli. Tykkäsin vaikkei meinannut loppua tulla filleriin millään. Eiköhän tänään tule paikalle jossain välissä eksyttyä.

Lorem ipsum...

4

Re: Fiiliksiä

Lauantailta jäi vaan fiilis, että fps:t on jo nähty. Vaikka tuli vain kotva pelattua team fortressia, ei siitä mitään kovin erikoista ja hehkuttamisen arvoista ilmennyt. Keskitasoa hauskempi joo, mutta ei muuta. Kaipa kova treeni ja tiimipelaaminen tois jotain siitä enemmän esille. Ei vaan jaksa. Cod uo oli taas sitä samaa. Siinäkin arcademaisuus on lanihenkeen plussaa. Mutta nähty on. Taas päivän parasta antia oli lyhyt(!) Botango matsaus.

Eipä taida lanit enää olla oma juttu. Päiväaikaan ei noihin strategia ja ajeluslotteihin ennätä ja iltaamuuskelut ei nappaa. Toki niitä kotvan poksuttelee, mutta kaipais sinne jotain muuta. Jukeboksi tois edes vähän tunnelmaa ihan vaan paikalla oloon, samoin ne wiit sun muut. Sitten ohessa vähän räiskisi fps:ää ja viettäis aikaa. Tunnelmaa siis peräänkuulutan.

Jos tapahtuma on jatkossa oletuksena taas tätä samaa, taitaa eläkeläinen siirtyä eläkkeelle. Have phun.

Lorem ipsum...

5

Re: Fiiliksiä

Meikä kyllä tykkäs TF2:sta kuin hullu puurosta.

Minäkään en vastustaisi tuota fiilistelyä, että olis mukana Wiit ym. oheisroippeet. Tottakai siinä voi sitten tulla omia lieveilmiöitään.

Niin ja sen sanon, että nykyinen pöytä+tuoli yhdistelmä on ainakin mun hartioille ihan tuskaa. Aina lanien jälkeen paikat ihan jumissa. Kunnon pehmustetut tuolit vaan kaikille ja säädettävät pöydät :-P. Ei maksa paljoo.

I never get involved with my own life. Too much trouble.

6

Re: Fiiliksiä

Kukaan ei varmaan kiellä tuomasta omaa tuolia smile

Lanit oli taaskin hubaa, tosin ensi kerralla on mahdollisuudet olla vielä hauskempaa kun nuo pari asiaa saadaan kuntoon. Eli musiikki, netti ja sohvaryhmä/hengailu-/paskanpuhumisalue. Kun ei meikä jaksa ihan koko aikaa pelata, niin ois kiva jos ois jotain muutakin tekemistä siellä Luksalla.

Joku konsolikin ois ihan ok kun ei siinä kerralla ole kuitenkaan pelaamassa kun pari kolme tyyppiä, silloin kun Wii oli uus ja hieno juttu niin kaikkien piti olla siinä ihmettelemässä sitä meininkiä yhtäaikaa, tuskin se enää silleen veisi pelaajia pois peleistä. Tosin liekkö vika vähän pelattavassa pelissäkin jos ukot mielummin kahtoo kun toiset heiluu screenin edessä wink

7

Re: Fiiliksiä

Omista fiiliksistä sen verran, että tämä taisi olla ensimmäinen lani, jonka olen kokenut puhtaasti pelillisenä.

Aikaisemmissa laneissa olen aina ollu jotenkin säätämässä jotain oheistoimintaa (screeni, wii, kilpailut, jukeboksi, pizzatilaus..), joista en ihan täysin nyt kuitenkaan päässyt eroon, mutta paljon enemmän keskityttiin puhtaasti pelaamiseen. Tämä ei välttämättä ihan vaihteeksi ollut huono juttu.

Se miten tähän tilanteeseen päädyttiin olikin sitten se ei-ihan-niin-kiva juttu. Eli netti kusi netin toimittajan vaihdon kunniaksi, jukeboksi ei toiminut MS SQL-ongelmien ansiosta ja tykkiä tai konsolia ei vaan yritettykään järjestää hyvissä ajoin. Eli osittain omakin vika, kun en jaksanut marmattaa näistä. Ensi kerralla yritän ainakin tämän oheistoiminnan ja paikkojen valitsemisen tutulla natsi-tyylilläni hoitaa paikan päällä kuntoon, ennen kuin ihmiset ehtivät ottaa paikkojaan tai vaatimaan jotain aluetta omaan käyttöönsä.

Varsinkin mazikaiselle pusihali kommenteista laneilla, tietääpähän että edes joku kuuntelee meikän ohjeistuksia joskus. Ja pelit tietysti vaihdetaan osittain uusiin seuraaville laneille, ylläreitä ehkä luvassa.

Eli jos vain suinkin voin, niin ensi kerralle laneille joko wii tai x360, joilla normaalit wii-pelit tai GHII & III (jos se silloin on vielä julkaistu). Tästä luultavasti tiedotetaan vuoden vaihteen jälkeen tarkemmin, että jos on omia pelejä saa tuoda mukaan jne...

Ja screeni toivottavasti tekee paluun kanssa, ei paljoa pelata sohvilla ilman sitä. Mitäs muuta.... Tuota, tuota, Sizi lupas hoitaa jukeboksin oikeasti kuntoon ens kerralle ja eiköhän tuo Junnu yleiskokouksessa ravistele jäsenistöä hallitustoimintaan mukaan kanssa. Ugh.

Need a medic!

8

Re: Fiiliksiä

Paskanjauhanta-alue on kyllä kaivattu ominaisuus, koko aikaa ei kuitenkaan jaksa pelata eikä kaikkien slottien pelit kiinnosta. Jukeboksin puuttuminen ei henkilökohtaisesti häirinnyt yhtään, kuuluipahan askeleet paremmin ja oma (=paras!) musiikki tuli luureista jos sitä kaipasi smile

Peleistä mikään ei oikein ollut sellainen mitä jaksaisi huomaamattaan pelata neljään saakka aamulla, toivottavasti ensi laneilla esim. CoD4 paikkaa tuon puutteen smile WWII-pepsiturnaukset on nähty ja niissä ei akselivaltion edustajilla ole kivaa :E

9

Re: Fiiliksiä

Guitar Hero III julkaistaan tällä viikolla ja Rock Bandikin kerinnee kirkkaasti ensi laneille smile Tosin nuo voipi olla semmosia mitkä innostaa liikaakin porukkaa. Tai jospa tuo GH olis jo silloin menettänyt hieman hohtoaan.

10

Re: Fiiliksiä

T-112 wrote:

...Ensi kerralla yritän...

... Sizi lupas hoitaa jukeboksin oikeasti kuntoon ens kerralle ...

Selviä vaalilupauksia yleiskokousta varten. Siis ainakin 2 varmaa jatkajaehdokasta tulevalle kaudelle. No kokoushan sen sitten lopulta päättää. O_O

Eikun oikeasti hyvä, että innostaa jatkaa. (tämä ilman sarkasmia ja piilomerkityksiä)

Guitar Hero on muuten huono peli laneille, kun se vaatii ne äänet. Sitäpä en sinne siis haluaisi. Vaan sen jukeboksin. Kuka niitä askeleita kaipaa. Nimim. fps:ssä taustalla omat musat. O_O

Lorem ipsum...

11

Re: Fiiliksiä

Kyllä ne sohvat on pyhitettävä rötväämiselle tästä eteenpäin! Mutta jukeboksia ei kyllä kaipaa todellakaan sen perjantain farssin jälkeen (vai oliko se lauantaina kun sieltä jotain skeidaa alkoi hetkeksi pauhaamaan). Kylläpä nimittäin korvat lykkäsi verta! Eikä askeleet kuulu! Nii!

Vaan peleistä sen verran että ei oikeastaan harmita yhtään ettei TF2 toiminut. Kyllähän se vähän vitutteli istua se 3 tuntia ja katella Top Gearia siinä kun muut huusivat niin ettei Clarksonin vitsejä kuullut. Vaan sitä kun kahteli hetken sivussa niin en ymmärrä mistä se hype tulee. Samaa paskaa hienommassa karkkipaketissa. ET:QW oli taattua laatua, eli ihan lystiä. Kynäri alkaa tulemaan jo suolesta pihalle. Rallit olivat kivat ja tällä kertaa jopa WiC alkoi maistumaan hyvältä kun tiimi osasi pelata yhteen. Yllättävästi CodUO ei tällä kertaa iskenyt pätkääkään, joka tosin johtuu tasan tarkkaan siitä kun tuli kopastua CoD4 sitä ennen.. smile

Nettiä ei kaipaa paikalle, ohan se kiva kahtoa irkistä onko kavereita vai ei (no eihän niitä ole) ja ehkä hakea se yksi päivitys mikä on unohtunut. Onpahan porukka pelaamassa kun kaikki sijaistoiminta on karsittu minimiin.. Ellei ne pirulaiset karkaa taas ryypylle wink

Muuten kyllä hyvät lanit kokonaisuudessaan, vaikkakin suosikkipeli oli all time non-favorite.. Bontago oli mm. sata kertaa parempi ja suositumpi näillä laneilla.

Jos huhut tulevien lanien ohjelmasta pitävät paikkansa, on ehkä edessä ensimmäiset lanit jotka jäävät välistä.. </marttyyri> wink

Ich bin in position!

12 (edited by Wiggin 21.11.2007 08:32:17)

Re: Fiiliksiä

Voi kempin korvaparkoja, mutta kyseessä ei ollut jukeboksi kun sitä ei ikinä saatu viritettyä kuntoon vaan pelkästään (provosoiva) testi, että kuuluuko ne äänet ollenkaan.

Jukeboksistahan tietty vois pitää jonkun äänestyksen, että kaivataanko sitä vai ei. Tosin aika monihan tuota on aiemmin kaipaillut.