1

Topic: KyylaOpen

Uusi pätsi mahdollistaa "open leaguen" tekemisen, eli se on liiga jossa voi vapaasti pelailla ketä vastaan huvittaa missä järjestyksessä huvittaa liigan sisällä. Pystytin semmoisen lämpimikseni.

Tunnus: KyylaOpen
Passu: lukema

Säännöt ja käytänteet KyylaOpenissa:

Liigaan ilmoittaudutaan ainakin toistaiseksi uudella, korkkaamattomalla joukkueella. Se ei siis ole saanut pelata vielä yhtään matsia KyylaOpenin ulkopuolella. Kun joukkueen ilmoittaa yo. tunnuksella ja passulla liigaan, menee se automaattisesti administraattorin hyväksyttäväksi liigaan. Tiimin saaminen liigaan kestää siis tovin mikäli adminit eivät ole kuulolla. Tällä hetkellä opsit liigaan on allekirjoittaneella ja hiluksilla. Joukkueita voi ilmoittaa mukaan useita, mutta "turhia" joukkueita millä tuskin tulee pelaamaan matsia tai paria enempää voisi testailla siellä auld worldin puolella niin ei tule mahdotonta tiimifloodia tuonne.

Kun liigaan on saatu joukkue, pystyy haastamaan muita liigan jäseniä matsiin. Haastepuimalat kannattaa hoitaa Kyylän irkkikanavalla, missä kaikki tämänhetkiset liigalaiset hengaavat.

Kaikki KyylaOpenin matsit ovat rankattuja. Se tarkoittaa, että tiimi saa peleistään kokemuksen lisäksi myös scorea, joka määrittää paikan liigan hierarkiassa. Tästä ei nyt ole muuta iloa kuin että pääsee kerskumaan osaamisellaan, mutta voihan sitä siitä listasta vähän myös katsella että haastettavat vastustajat ovat suunnilleen samalla tasolla että tulee reilumpia otteluita.

Ottelun vuoron kestoksi on mahdollista valita joko neljä tai kaksi minuuttia. Neljä minuuttia on standardi ja kaksi minuuttia on kokeneempia tai hätäisempiä koutseja varten.

2

Re: KyylaOpen

Juu ei paljoo kiinnosta internetin runkkareita vastaan pelaus. Mieluummin tuon kyyläopenin kautta kyylän janttereita vastaan.

3

Re: KyylaOpen

KyylaOpenin kausi on lähtenyt lupaavasti käyntiin. Innokkaita joukkueita on mukana kohta kymmeneltä valmentajalta ja kamppailu rankingin huippusijoista on kiivasta.