1

Topic: Lanitunnelmia

Lanit käynnissä. Loistavaa.

...paitsi hetkellisesti, kun monitorit sammuivat sulakkeen myötä.

Wolfenstein Enemy Territorya tuli mätkittyä hetken enemmän ja vähemmän onnistuneesti. Ihan hubaa oli, vaan tylsi se pomppiminen. Tehtävät tekevät pelistä mainion, vaan pitäisi koko porukan tietää mitä kentässä pitää tehdä, jotta tiimityö onnistuisi.

Seuraavana UT2k4 modia Air Buccaneers.

Lorem ipsum...

2

Re: Lanitunnelmia

Juu, sekä ET että Buccaneers toimi mainiosti hiukan isommalla porukalla.

Innolla odotan mitä tämä päivä tuo tullessaan!

"5 h ought to be enough for anybody." -Tuomas Pulliainen 2005

3

Re: Lanitunnelmia

Savage on kyllä jyrännyt lauantaina. Tosi kiva oli pelata, kun saatiin paljon pelaajia mukaan. Toivottavasti saatais myös ensi laneilla Savagea ohjelmaan.

Red Orchestra ei oikein vakuuttanut. Jotenkin homma tuntui liian hitaalta ja verkkaiselta tai snaipperikämpiltä. Nyt pitäisi sitten saada Battlefield 2 pelittämään. Saapi nähdä miten nää meidän proot (mm. Jaguar ja portaveli) pieksää meitä nyybieitä.

Hyvä meisinki!

I never get involved with my own life. Too much trouble.

4

Re: Lanitunnelmia

Lanit on nyt pelattu ja hauskaa oli. Kiitokset järjestäjille.

Peleistä minuun iski parhaiten Air Buccaneers ja Savage. Niitä varmaan voisi pelata jatkossakin.

5

Re: Lanitunnelmia

Toivepeleissä tavallisesti korkealla nuo Air Buccaneers ja Savage, joten eiköhän niitä pelata.

BF2 oli vähän pettymys, ehkä jos osaisi kaikki ne komentojutut ja tiimien käytöt yms. niin se voisi olla mukavampata.

6

Re: Lanitunnelmia

Jees, Savage jaksoi taas yllättää mainioudellaan (hieno taivutus, liekkö meni oikein). BF2:kin oli minusta ihan hauskaa, hyvin tehty moottori siinä ainakin on kun meikän läppärikin pyöritteli sitä mainiosti, vaikka etukäteen pelkäsin vähän toimivuutta. Tosin huonona puolena oli sitten se että ei tue vähänkään vanhempia ohjaimia, minkä takia muutama jäi peleistä pois.
Ja C&C:G:ZH oli myös hauskaa vaikka olinkin ylivoimainen. ;) Sitä olisi kyllä voinut tahkota enemmänkin.

7

Re: Lanitunnelmia

BF2 kolahti kyllä kovasti. Enemmänkin olisi pelille saanut antaa tilaa. Tuo on kyllä totta, että tiimien käytöt pitäisi sisäistää paremmin, että homma toimisi mukavammin. Samoin karttojen valinnalla on iso merkitys. Proton hävittäjä lennot vähän kypsyttivät, mutta itsepä annettiin olla pioneerin ilmoissa.

Autoiluja jäin myös kaipailemaan. Jotenkin pelaajia ei vaan oikein löytynyt ja sitten lanit olikin ohi.

Air Buccaneers oli kyllä aivan helmi. Mahtava peli jota haluaa pelata lisää!

Savage sen sijaan... jaah. Vähän tyhmä peli. Siis ihan hauska, mutta jotenkin typerää on se, että kun kudit loppuu, niin eipä tee enää miehellä mitään. Siitä sitten juoksemaan takaisin omaan garrisoniin latailemaan. Ei näin. Ja lopulta aika päämäärätöntä pään hakkaamista sisällöltäänkin.

Alien Swarm oli tunnelmaltaan kova, mutta olisi ehdottomasti ollut yö-peli. Ei siis parhaimmillaan sunnuntaina päivällä.

Yleistä tunnelmaa pitää vähän kritisoida. Ei päästy tällä kertaa samaan euforiseen lanitunnelmaan kuin joillain aiemmilla kerroilla. Mistä lie johtunut. Kivaa kuitenkin oli. Pitäisiköhän ruokatauot merkkailla ohjelmaankin. Ehkäpä ei. Mutta nyt ainakin BF2 kaatui siihen, että iso joukko piti yhtä aikaa tauon ja peli kuoli siihen.

Ehkä vaikutti myös se, että Lukema näytti melkein kaatopaikalta välillä, kun roskat/pullot oli jätetty mihin sattuu. No onneksi siivoilut menivät sitten hyvin. Kiitokset siivoiluissa auttaneille!

Lorem ipsum...

8

Re: Lanitunnelmia

Minä sanoisin, että sapuskatauot kannattaisi tosiaan merkata ohjelmaan. Joku 30-60 min preikki keskellä päivää toimisi ihan hyvin mun mielestä.

Buccaneers ja Savage olivat molemmat erinomaisia pelejä. Tykkäsin myös Battlefieldistä kovasti, joten ainakin nuo kolme toivottavasti ovat varmasti ohjelmassa myös ensi kerralla. Ja kyllä sitä FlatOuttiakin olisi voinut pelailla. Johonkin se vain sitten katosi.

En komppaa yhtään tuota Artun kommenttia Savagesta. Samalla lailla ne kudit loppuvat muiltakin, joten meleeseen vaan keräämään lisää manaa. Äkkiä se manabar täyttyy, kun listit vihollisen tai kaksi ja keräät niistä manat. Jos taas ei kyvyt riitä meleessä 1vs1 -mättöihin, niin sitten käydään grindaamassa pikkumonsuja rahan ja manan toivossa. Hyvin se menee.

Minusta laneilla oli varsin hyvä fiilis tällä kertaa.

I never get involved with my own life. Too much trouble.