1

Topic: Palautetta

Kiitos hetken huumasta. CoD2 oli hauskaa vaikken osannutkaan. Deathmatch oli omituisen hupaisa pelimuoto pitkästä aikaa.

Kevät on hiljaisempaa aikaa ollut aina laneilla, joten syksylle varmasti tulee taas tupa täyteen, kunhan hommaa muistetaan mainostaa. Ja kaiketi jotain uuttakin olisi mukava saada tapahtumaan. Ehkä uusia pelejä tulee kesällä jotka räjäyttävät potin.

Lorem ipsum...

2

Re: Palautetta

Eläkeläinen wrote:

Ja kaiketi jotain uuttakin olisi mukava saada tapahtumaan. Ehkä uusia pelejä tulee kesällä jotka räjäyttävät potin.

Jotain uutta olisi aina kiva saada mukaan, kun kuitenkin toimintamuodot on vähän rajallisia niin ehkä pysytään siinä että pyritään saamaan uusia pelejä/modeja pelaukseen. Toki nuo suosikkipelit pitää hohtonsa vieläkin kun tulee pelattua vain se jokunen tunti laneilla. Mutta katsellaan tässä kevään ja kesän aikana uusia julkaisuja ja niistä helmet seuraavien lanien viihdyttävyystestiin.

I'm a medic!

3

Re: Palautetta

Ite melkein luulen, että se jotain muuta pitäis olla nimenomaan muuta kuin pelaamista. Slotit toki tiukasti aiheessa, mutta jotain leipää ja sirkushuveja, millä tupa saadaan täyteen.

Lorem ipsum...

4

Re: Palautetta

Viimeksi kun näin tehtiin, tuli vastaan jälkikäteen varsin negatiiviset palautteet (Wii, anyone?). Joten toisaalta olen samaa mieltä, mutta aika iso osa jäsenistöstä on ilmeisesti sitä mieltä, että lanit on lanit pelaamisen vuoksi, eikä sinne olla tultu tekemään mitään erikoisempaa jos ei ole mitään syytä.

Toisaalta minusta olisi ihan mielettömän hauskaa, jos pelipaikalla olisi vaikka pomppulinna jossa voisi ****tuksen loikkia pois tai boffereita joilla mätkiä vapaa-ajallaan menemään. Mutta nämä nyt on vaan ideoita.

Need a medic!

5

Re: Palautetta

No eihän sen tarvitse olla Wii tai muukaan konsolipeli viemässä peliaikaa. Mutta jotain organisoitua toimintaa. Ruokailut selkeämmin, sauna, äänestyksiä, taukojumppa, kilpailuja, arvontoja, rakentelua, asennusapua, modausta, kuljetus laneille/pois pakulla, ihan mitä vaan.

Tai sitten nykyinen järjestelmä ftw!

Lorem ipsum...

6

Re: Palautetta

Joo no tämän hetkisellä osittain tilaongelman ja pääasiassa riittämättömän pelaajamäärän vuoksi ei tuommoista ylimääräistä hubaa ole järkevääkään pitää. Koska varsinkin kevään laneilla tietyt slotit ovat suuresti kärsineet siitä ettei niihin ole ollut riittävästi osallistujia kun ne vaatisivat mielellään 20+ osallistujaa.

Yksi visio olisi tietenkin laajentaa tapahtumaa suureen mittakaavaan niin että samaan aikaan olisi useampia slotteja pyörimässä ja niistäkin ylijääneet voisivat sitten tehdä tätä ylimääräistä kivaa keskenään. Nykyinen kerhon toiminnan linjaus ei vain yksinkertaisesti mahdollista tälläiseen paisumiseen, vaikka miten optimistisesti katsoisi lähialueen potentiaalista lanittajamassaa. Lisäksi minusta nykyinen kerhon toiminta viehättää omalla pienuudellaan ja ilmapiirillään, josta suurempi tapahtuma ja siitä johtuva tapahtumapaikan vaihdos veisivät varmasti oman osansa pois.

Takaisin pilvilinnoista, mikäli lanitapahtuman yleisömääräksi saisi vakiinnutettua lähemmäs 30 henkeä, voisi tosiaan harkita näitä sirkushuveja pidettäväksi. Kilpailuja, pimp my comp -haasteita ym.

Erinäisten palautteiden perusteella kerhon jäsenistö on tyytyväinen lanitapahtumaan, tosin jotain uutta kaivataan. Mitä, sitä te ette kerro. Toki ideointia koitetaan harrastaa ja välillä jopa enemmän ja vähemmän tyhmiä päitä lyödä hallituksen kesken yhteen, mutta toki jäsenistön ääntä kaivattaisiin. Eihän ehdotusten tarvitse olla puhkipureskeltuja ohjelmapalarunkoja, murusetkin antavat jotakin. Esim. kesän ulkoilmalanit on pölhö mutta viehättävä idea.

I'm a medic!

7

Re: Palautetta

Wii oli hauska, we want wii!

8

Re: Palautetta

Nii muuten, ei nuo miun ehdotukset nyt kovin kaukana siitä perustoiminnasta ole. Sitä samaa mitä muutenkin tehdään, mutta vähän järjestetymmin. Jokos kohta pääsee höpäjämään tulevista laneista?

Lorem ipsum...

9

Re: Palautetta

Kansa vaatii!

10

Re: Palautetta

Oho, elämää foorumilla. Kohta tosiaan jo syyskausi kolkuttelee.