1

Topic: Pelitoiveita

Tänne sitten siis pelitoiveita mitä jengi halajaa pelaten.O_O

I'm a medic!

2

Re: Pelitoiveita

Allekirjoittaneen pohdintoja lanipalautteen ja muun syksyn pelitarjonnan pohjalta:

-Edellisillä laneilla ET:QW sai suurta suosiota ja se on vahvasti tulossa myös näille laneille.
-BF2 myös sai osan porukasta soikean onnelliseksi, ja siihen tehty modi Pirates vaikutti testattaessa oikein mielenkiintoiselta joten olisin itse kyseistä modia ehdottamassa ohjelmaan. Ei mitään sarjatulta vaan muskettia rassataan jokaisen kudin jälkeen, desibelimäärät tulevat rikkoutumaan tässä touhussa.
-Savage 2 on kuulemma tulossa piakkoin (jollei ole jo tullut) ja tämä voitaisiin ottaa ohjelmaan mikäli on toimiva jo heti alkuunsa.

O_O

I'm a medic!

3

Re: Pelitoiveita

Oliskohan toi uus BMW M3 Challenge testaamisen arvoinen? http://www.m3-challenge.com/index.php?id=17&L=0

Ilmainen peli kaiketi.

Lorem ipsum...

4

Re: Pelitoiveita

Jukebox!

5

Re: Pelitoiveita

Bontãgo - http://www.bontago.com/

Mutta ei mitään slottia tälle, kunhan testaillaan.

Lorem ipsum...

6

Re: Pelitoiveita

Team Fortress 2 olisi minusta ihan ehdoton testittävä.
Hyvä, että ET: QW on tulossa uudestaan. Sama koskee Battlefieldiä. Tosiaan TF2 tuohon vielä mukaan, niin meikä olisi tyytyväinen. Sitä tosin ei kai kukaan halua big_smile

I never get involved with my own life. Too much trouble.

7 (edited by kemppi 24.10.2007 12:08:09)

Re: Pelitoiveita

Ei enää yhtään Steam-paskaa! Varsinkaan jos niistä ei ole Höyryvapaita versioita olemassa. Ja hallitus vois laittaa ohjelmaan vaan pelejä joita löytyy ok np. Ainii jos tehtäs semmonen periaatepäätös ettei mittään peliä yli 12 tuntia viikonlopun aikana ok np smile

Ich bin in position!

8

Re: Pelitoiveita

Komppaan kemppiä että ei steamirytöjä kun niiden toimintakuntoon saattaminen on hanuri-veikosta.

ET:QW ei toimi minulla eikä kyllä ihmeelliseltä vaikuttanu

BF2 jees

Pirates Yarr!

World in Conflict jakoi mielipiteeni, eeehkä ei sitä. Tiimipeli tökkii niin pahasti

Kaikenmaailman rajoja rikkovat kuriositeettipelit fr teh win. Ehkä sitä alien swarmia vois testata taas...


-Mazi

9 (edited by Eläkeläinen 24.10.2007 12:18:53)

Re: Pelitoiveita

mazikainen wrote:

alien swarm

ääni tälle. Sepä oli hupaa mutta kivaa.

Samoin kannatusta sille ET: QW:lle. On siinä sentään jotain uutta vanhaan Enemy Territoryyn verrattuna. Nimittäin kartat. smile Ja kun ne matsit selvästi keskittyivät tiettyihin pisteisiin, niin tunnelmaakin oli.

Lorem ipsum...

10

Re: Pelitoiveita

Melkein jo innostuin että COD4:n demo ilmestyy juuri lanien alla mutta onkin yksinpelidemo sad Demoslotti olisi kiva paikka kokeilla tunnin ajan uuden pelin tuntua mikäli vaan löytyy hyvää peliä sitä paikkaa täyttämään.
Joku ihan ääneen kehaisi Medal Of Honor Airbornen moninpeliä mutta ilmeisesti ei ihan nuhapumpuilla enää pyöri se...
Periaatteessa ww2-3 painotteisista fps-peleistä meillä ei ole puutetta, bf, cod ja moh sarjojen eri osien pelailun lisäksi mm. cs:s, day of defeat yms. tuovat hyvää vaihtelua eri taistelumuotoineen ettei samoja pelejä jauheta jatkuvaan.
Käytännössä meiltä puuttuu ohjelmistosta monen kaipaamaa urheilupeliä sekä uutta autopeliä. Flattis2 on mainio mutta lanituntien määrä alkaa jo ottamaan kyllästymisreaktioita pintaan. Ei ole ollenkaan kokemusta miten jotkut fifat, nhl:t tms toimivat lanissa jolloin jokaisella olisi yksi pelaaja ohjattavana, liekkö kellään parempaa tietoa asiasta?

O_O

I'm a medic!

11

Re: Pelitoiveita

Miksi tuo world in conflict ei ole päässyt ilmoittautumisen pelitoivelistalle vaikka sitä aika lailla tahkottiin viimeksi ja moni tuntui tykkäävän. Itekkään en älynnyt sitä muuna toiveena äänestää ilmoittautuessani. Vaan ilmaisempa toiveeni tässä.

Tuota Bemaripeliä kokeilin äkkiseltään näppiksellä ja tuntunut kummoiselta mutta pitää kokeilla vielä pätevämmällä ohjaimella, voipi olla ihan eri peli analogisilla ohjauksilla.

12

Re: Pelitoiveita

Wiggin wrote:

Miksi tuo world in conflict ei ole päässyt ilmoittautumisen pelitoivelistalle vaikka sitä aika lailla tahkottiin viimeksi ja moni tuntui tykkäävän. Itekkään en älynnyt sitä muuna toiveena äänestää ilmoittautuessani. Vaan ilmaisempa toiveeni tässä.

Erinomainen havainto, se näköjään katosi jonnekkin yrittäessäni säätää ja parantaa tuota pelitoivelistaa. Tosin koitan pohtia miten noihin strategiapelien oloon pelitoivelistalla pitäisi suhtautua koska strategiaslotti on lähes takuuvarmasti varmasti mukana jokaisilla laneilla ja WIC on sen slotin peli. Ehkei siinä muuta kuin osataan varautua mitä pelejä porukka haluaa siinä pelata ja tehdä sen mukaiset toimenpiteet.

I'm a medic!

13

Re: Pelitoiveita

WIC on kuitenkin sillä tavalla erilainen, että voisi toimia vaikka omana slottinaan. Viimeksikin sitä pelattiin paljon strategiaslotin ulkopuolilla. Mutta strategiahan se silti on ja ihan aiheellista miettiä. Tosin onhan se hyvä kartottaa noittenkin suosio etukäteen.

14

Re: Pelitoiveita

Niin ja bemaripelistä vielä, kokeilin sitä ohjaimen kanssa ja onhan se ihan eri peli siten, mutta en tiiä onko tuosta kovin kovan suosion saajaksi silti, kannattanee kokeilla. Ainakin nettipeli tökki silleen ettei oikein tahtonut edes päästä peliin. Miten lie LANissa...