1

Topic: Jälkimainingit (jotka ei kiinnosta)

Lanit meni. Ja kivaa oli. Kai se on uskottava, että ikä painaa, eikä samaan tapaan jaksa pelata koko viikonloppua. Nyt kun rennosti tiputti annoksen ~6 tuntiin / päivä ja sunnuntain kokonaan väliin, oli homma maukasta ja mukavaa. Ja jotenkin tunnelmakin oli paikalla varsin leppoisaa.

Perjantaina sekä gynther sorsa, että enemy territorion kuaakki sodat viihdyttivät. Aivan käsittämätön bugitus CS:S ohjauksessa sai nauramaan, varsinkin kun tappoja kertyi silti. Kun vähän matkaa ukkoa ohjasi, saattoi kädet nostaa näppikseltä ja hiireltä ja mies vain jatkoi matkaansa. Ikävää tämä oli varsinkin laivakentässä, jossa heebon matka vei kohti kalojen valtakuntaa. Oppipa kerrasta pysymään kaukana rannasta. Miellyttävää oli myös yhteistyöpuukkotappo Malonen kanssa - Wigginin (himos.com vai mikä lie) ukolla. Malone hoiti näppiksen ja minä hiiren.

Quake Warsissa viehättää tehtävät. Vaikka siinä voi sooloilla ja temppuilla mitä sattuu, niin jotenkin ne tehtävät etenee ja niiden hoidossa on jotain järkeä. Ja peli ohjaa sen verran hyvin, että kenttää tuntemattakin homma menee eteenpäin ja jotain saa tehtyä. Lanien paras peli tällä kertaa.

Lauantaina jäi tuntimäärästä huolimatta pelit vähille, kun asennuksiin sai kulumaan yllättävän reippaasti aikaa. No mitäpä pienistä kivaa oli silti. Shakki rokkasi. Ainoana ohjelman pelinä tuli liikuteltua ukkoja parin kolmen kentän verran World in Conflictissa. Ei tuo peli täysin liekkeihin saanut, mutta ihan mukavaa touhuilua. Seuraavalla pelikerralla siitä saa varmasti eri tavalla irti, joten odotan mielenkiinnolla. Nyt tuli pelattua pelkillä jalkamiehillä. Niitä oli niin mukava tapattaa vastustajan tulitukseen.

GRAW2 ei suostunut käynnistymään nuhapumppuvaivojen takia, joten illan viimeisenä hitaana pari kierrosta Bontagoa. Tylsiä falloksen kasvatuksia oli matsit, joten ei ihan klassikko-matsien fiilikseen päästy. Jees peli kuitenkin ja tätä ensikin kerralla jossain välissä.

Sitten oli aika mennä kotiin Harry Potteria lukemaan, joten lanit siinä.

Yleisesti tunnelma oli mukava ja ääntä sopivasti. Kahellaan jos vaikka syksyllä taas. smile

Lorem ipsum...

2

Re: Jälkimainingit (jotka ei kiinnosta)

himos.com... sad sad