26

Re: Epävirallinen lanikeskustelu

L A N I T

27

Re: Epävirallinen lanikeskustelu

N O  N E!

28

Re: Epävirallinen lanikeskustelu

raporttia:
Tike mokasi netin ja nyt ollaan reunaverkon armoilla, mut näyttäähän tuo toimivan.
Ja vasta yksi (kai) kone bluescreenaa.

29

Re: Epävirallinen lanikeskustelu

raporttia 2:
l4d2 oli ihan hubaa, ja kaitpa tuota dod sourceakin pelas. Eli ihan ok meininki. Sturmovikitkin kuulostaa ihan siltä samalta kuin ennenkin, eli  paljon palavia osaamiskeskittymiä.

30

Re: Epävirallinen lanikeskustelu

Kiitos jälleen kerran järjestäjille!
Itellä jäi laneilta väliin la ja su, kun piipahdin helsingissä. Tai no kävin mie vielä lopunajan tunnelmat tänään haistelemassa. Eli kertokee paikalla olleet raporttia.

31 (edited by mazikainen 08.02.2010 11:24:25)

Re: Epävirallinen lanikeskustelu

Lanit oli vallan mainiot. Itse viihdyin parhaiten seuraavien pelien parissa: IL-2 Sturmovik 1946, Left 4 Dead 2, World in Conflict, Day of Defeat.

Fighting cocks keräsi riveihinsä uusia innostuneita ja servulla nähtiin tällä kertaa parhaimmillaan 8 pelaajaa, mikä on lentosimulle aikasta hyvin. Mikäli JUURI SINÄ haluat myös hupailemaan lentokyrpäin seurassa niin harkitse seuraavia tuotteita: http://www.play.com/Games/PC/4-/1210322 … oduct.html sekä http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=1780

Perinteisen, ensimmäistä kertaa jaetun Ässien Ässä -kiertopalkinnon sai itselleen Juniori ansioituneista ensilennoistaan. Erityistä huomiota hän keräsi putoamalla lentotukialuksen kannelta veteen joka kerta jolloin ei nyt sattunut räjähtämään kannelle ensin, sekä jahtaamalla yhtä jenkkipilottia konekiväärin liipasin pohjassa 20 minuuttia, jonka jälkeen kohde putosi mereen koneen leikattua kiinni. Tästä lähin edellisten lanien Ässien Ässä tulee luovuttamaan palkinnon edelleen sopivaksi näkemälleen henkilölle.

Kevään toisille laneille en sitten pääsekään koska olen mm. Kuubassa, mutta kesälanit vois olla kova juttu.

-Mazikainen


EDIT: Oli kuulemma junnu saanu konneen ylös tukialukseltakin. En tiiä uskookko ja jos uskon niin pitääkö palkinto vetää takaisin.