1 (edited by Orfiel 13.06.2010 22:51:19)

Topic: KesälLA-N#2 jälkipyykki

No niin, toiset perättäiset, jo perinteeksi muodostuneet kesälanit on nyt tahkottu läpi ja on jälkipyykin aika.
Jäikö jotain hampaankoloon, tuleeko risuja vai ruusuja, parannettava mahdollisiin ensi vuoden kesälaneihin? Oliko paikalla pelkkiä mulkkuja jotka rikkoivat kaiken ja joille ei halua puhua enää koskaan? Oliko sauna liian kylmä?

Nyt saa avautua.

Itse sanoisin, että lanit olivat onnistuneet koska kukaan ainakaan tunnustanut olleensa pettynyt osallistumiseensa. Jäsenistölle lanit ovat ja tulevat olemaan jatkossakin, ei siellä hallitus halua yksinään pönöttää kun on aika kuivaa ja rumaa seuraa. Eikä siellä mitään saataisikaan aikaan jos pelkkä hallitus olisi läsnä. tongue

Kiitos kaikille osallistuneille. Kiitos seedaajille ja parroille joilla oli pelejä joita pelata. Kiitos Wigginille järkätystä paikasta, upea se taas oli vaikka sama olikin, mutta kun täydellistä on vaikea parantaa, tila on toimiva ja no hey, penthouse is penthouse.

Laneilla Mount&Blade Warband yllätti aivan puun takaa, ennakkoluuloni pelistä kuivana naksutteluna karisivat nopeasti ja alta paljastui ainakin moninpelin osalta järkyttävän addiktiivinen ja hilpeä rymistely jossa on sitä tekemisen meininkiä. Muutkin pelit olivat ihan jeppiskamaa, perinteinen Leftis pelasti perjantai-illan kun Suuret metsästäjät katosivat puumajahtiin lähimetsiin. Tiestysti aina voi parantaa, paitsi ohjelmaa joka on aina paskasti passeli...vai passelisti paska...

Sauna oli öky, olut oli kylmää ja naiset....niitä ei kyllä ollut, mutta kuitenkin. Itikat oli homoja, mutta ei siinä uutta.

Kaikenkaikkiaan kesän lanilust on nyt vähäksi aikaa tyydytetty ja kiikarit tanassa kohti syksyä ja LukemalLA-N#34!

Kiitos ja anteeksi

Kiitos ja anteeksi Kyylä 2010-2012! *apua, homma jatkuu!

2 (edited by mazikainen 14.06.2010 14:05:42)

Re: KesälLA-N#2 jälkipyykki

Vai saapi pelistä kuivan naksuttelun ennakkovaikutelman ainoastaan sen takia kun MINÄ sitä suosittelen häh? Eihän sinulla muuta ennakkoinfoa siitä ollutkaan perkeles! Pelaisit sinäkin miesten pelejä niin alkaisi karva kasvamaan kainaloihin.

Niin. Asiaan. Kesälanit öky. Suurkiitokset hallitukselle ja kanssalanittajille. Oli mukavaa. Oli olutta. Warband toi mukavasti uutta pelailtavaa sinne loputtoman fps/mapdomination/source engine -pelien sarjaan. Veikkaan vaan että siihen pitää seuraaville laneille katella muut pelimoodit ja modit kohdilleen tai uutuudenviehätys karisee kuin hilse päästä. Uusien pelien rintamalla myös NetNuclear, tuo amigan Nuclear War -peliklassikosta väännetty moninpeliversio oli ihan hauska filleri.

Sturmovikkiäkin pelattiin. Näytti olevan uusia innokkaita Fighting cocks -kokelaita runsahasti joukossa. Tämä on hyvä. Ässien ässä -kiertopalkinto meni Kempitykselle, joka ansioitui suorittamalla oppikirjalaskeutumisen lentotukialukselle. Lentotukialukselle laskeutuminen ehjänä on pelissä sangen vaikeaa, puhumattakaan VIHOLLISEN lentotukialukselle laskeutumisesta. Kunniamerkintä lienee paikallaan Kempityksen taka-ampujana toimineelle Sizille, joka konekiväärillään lanasi lentotukialusta puolustavia kk-pesäkkeitä ja JuhaK:lle, joka lensi päin alusta räjäyttäen kempityksen koneen ennen kuin hän pääsi lisäämään temppunsa eeppisyyttä kääntämällä kokkansa ja nousemalla vielä takaisin ilmaan.

Strategiapelaaminen jäi sen sijaan aikasta vähälle. World in conflictia ei lasketa. Seuraavan kerran wishlistille voisi laittaa vaikkapa Napoleon: total waria, joka on senverta kevyt että vesselitkin osaavat, mutta sellaista battle pornia että grognardinkin pikkuhousut kostuvat.

-Mazikainen

3 (edited by kemppi 14.06.2010 14:11:09)

Re: KesälLA-N#2 jälkipyykki

Pestäänpä nyt jälkipyykkiä sitten itsekin!

TL;DR: HELEVETIN MUKAVATA!

Kesälanit olivat taas taattua tasoa, eli ei pettymyksiä tai muuta pahaa sanottavaa. (Muuta kuin Rupu-Rupu-mörkö oli kylässä lanien ajan.) Tilat ovat toimivat, sauna on lämmin, ainut ongelma tuli siitä että oli infernaalisen kuuma siellä kun ilmanvaihto ei vissiin tahtonut ottaa toimivuutta alleen joten ovet + ikkunat ollessa ainoa vaihtoehto myös syöpäläiset saapuivat paikalle. Laskin noin 15 paukamaa viikonlopun jäljiltä, eli ihan hyvä saldo.

Pelit olivat kyllä totisesti yllättävät tällä kertaa, Warband oli positiivisin yllätys mikä pelasti jo hieman väsyneeltä vaikuttaneen peliskenen viikonlopun ajaksi. Ei oikein jaksa noita samoja ja samoja pelejä tahkota laneista toiseen, joten kiva että jotain uutta tuli kiertoon mukaan. Mikähän ihme siinä on, että aina kesälaneille tulee ne rautaiset uutuudet, kuten viime vuonna se "mikähän tämmönen left 4 dead oikein on?"..
Lentokyrväkkeiden osanotto oli myös herkullista, ja ässien ässä -palkintoon annan osakredittiä taka-ampujalle eli Sizille joka poisteli vihollislaivan flakkia sillä aikaa kun pohdin miten koneen saa ilmaan. Juhak sitten pilasi tosiaan kaiken, mutta kun kyseessä on ensikertalainen niin ei voi vaatimuksia liikaa olla.

Jukeboksi oli kultaista rautaa vaikka se tuntuikin keskittyvän yhteen tai kahteen Euroviisuhelmeen sekä yhteen levyyn. (Ps. Jerno tunkee sen Einin hanuriinsa.) Ja pitihän se testata mitä käy jos pistää 10k< biisiä soittolistalle. Ei käyny hyvin. Parannusehdotuksena se, että joku^TM voisi ajaa läpi jukeboksille sen ID-tagien korjauksen. Tulisi sitten kaikki biisit näkyviin ja jakoon, ja jos ei muut halua kikkailla ni voin yrittää foobaarilla + skripteillä saada jotain aikaan. Voin toki antaa skriptit käyttöön, jos saan toimimaan.


ps. Suorastaan harmittaisi, jos en taas olisi ollut mukana.

Ich bin in position!

4 (edited by juhak 14.06.2010 14:35:14)

Re: KesälLA-N#2 jälkipyykki

Mukavata oli juu, sauna öky ja seura parhautta. Hyvin onnistuin pilaamaan toisten menot, kun Jernon laavalamppu lattialle ja kempin lentokone pas2! Enpä olekaan pitkään aikaan viittinyt tuohon malliin pelailla pelejä. Ei taida wanhaa enää yksinpelit kiinnostaa, mutta laneilla kyllä pitää ruveta taas juoksemaan ja samalla jatkaa hyvin alkanutta yleisen pahennuksen aiheuttamista smile

Edit:
Niin, sen verran vielä, että tuo torrenttiboxi mainio! Viimeksi, vuosia sitten, kun kävin lanittamassa, niin itsellä ainain meni hermot siihen, kun piti pelejä metsästää toisten koneilta, joiltain ihmeen ftp-palvelimelta ja huudella ip-osoitetta ja salasanoja ja ja hermot meni. Torrent öky.

^___^

5

Re: KesälLA-N#2 jälkipyykki

juhak wrote:

Edit:
Niin, sen verran vielä, että tuo torrenttiboxi mainio! Viimeksi, vuosia sitten, kun kävin lanittamassa, niin itsellä ainain meni hermot siihen, kun piti pelejä metsästää toisten koneilta, joiltain ihmeen ftp-palvelimelta ja huudella ip-osoitetta ja salasanoja ja ja hermot meni. Torrent öky.

Tervetuloa tulevaisuuteen.

Mazikaiselle tiedoksi, että kyllä minä siitä pelistä olin lueskellut ja etsinyt tietoa aiemminkin joten ei ihan sinun takiasi tullut kokeiltua. smile

Kiitos ja anteeksi Kyylä 2010-2012! *apua, homma jatkuu!