info | säännöt | ohjelma | KYYLÄ

Ilmoittautuneita: 19


KYYLÄ lanittaa 30.11. - 1.12.!

Kyylä eli Kuopion yliopiston ylioppilaskunnan Local Äreä Network (http://www.kyyla.org) on saanut pyöränsä viimeinkin pyörimään. Kyylä on KYY:n lähiverkkopelaamiseen keskittyvä kerho, joka toimii Kuopion yliopiston kampusalueella. Tervetulleita kerhon toimintaan ovat kaikki kiinnostuneet niin yliopiston sisältä kuin myös ulkopuolelta.

Kyylän tarkoitus on järjestää laneja ympäri lukuvuoden ja tarjota jäsenistölleen mahdollisuus järjestää omia lähiverkkopelitapahtumia.

Laneihin pääsee osallistumaan, mikäli on liittynyt Kyylän jäseneksi. Jäsenyyden hinta on 4 euroa vuodelta, joten hinta ei päätä huimaa. Hinta on 6 euroa niille, jotka eivät ole KYYn jäseniä. Naispuolisille pelaajille jäsenmaksu on ainoastaan puolet normaalista.

Jäsenmaksulla pääsee osallistumaan kaikkiin Kyylän jäsenten järjestämiin laneihin. Laneissa on normaalisti yhden euron kertamaksu. Jäsenet pääsevät myös Kyylän postituslistalle, joka toimii yleisenä
foorumina Kyylän tapahtumien tiedotuksessa ym. asiaan liittyvässä. Mutta se siitä, siirrytään itse asiaan.

Kyylä järjestää järjestyksessä kolmannen lanituksensa 30. päivä marraskuuta Lukemalla! Tapahtuma alkaa klo 9:00 ja päättyy sunnuntaina viimeistään kello 21:00. Kaikki halukkaat lanittajat voivat ilmoittautua Kyylän puheenjohtajalle sähköpostitse (forsstro@cs.uku.fi). Myöskin jos sinulla on yleistä kysyttävää itse laneista tai kerhon toiminnasta, voit lähettää sähköpostia edellä mainitulle tai sitten itse hallitukselle (sähköpostiosoitteet www-sivustolla http://www.kyyla.org)).

Lanittamisiin,

Kyylän hallitus

www.kyyla.org | e-mail