Toiminta • • •

KYYLÄ
Kyylä on Kuopion kampuksella toimiva verkkopelikerho, joka järjestää LANeja. Kerho on toiminut vuodesta 2002 ja järjestänyt yli 60 lanitapahtumaa. Kerhon ylväänä tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää lähiverkko- ja internetkulttuuria jäsenistönsä piirissä.

Lanit
Kyylä pyrkii järjestämään laneja kerran lukukaudessa sekä mahdollisuuksien ja osallistujien mukaan myös talvi- ja kesäaikana. Tapahtumilla on K18 ikäraja ja ovat suunnattu ISYYn jäsenille. Pelaajille tarjotaan tilat ja lähiverkko, koneet ja pelit hoidetaan itse. Laniätmökseen kuuluu huono musiikki, vastustajan pöytään huutelu sekä sivistynyt viskilasien kilinä. Tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen nettisivun kautta, ilmoittautuminen avataan viimeistään viikko ennen laneja.

Laniohjelma
Laneilla ei ole sitovia pelislotteja. Suuntaa antava ennakko-ohjelma laaditaan ilmoittautuneiden toiveista. Uudemmista peleistä suosittuja ovat olleet Civ 6, Insurgency, Arma 3 ja Rocket League. Kestosuosikkeina Supreme Commander: Forged Alliance, Fistful of Frags, Call of Duty: UO, Artemis SBS, Men of War jne.

Tiedotus
Kyylä tiedottaa näillä nettisivuilla, IRCnetin kanavalla #KYYLA, sekä Facebook-sivullaan. Tapahtumista ilmoitetaan myös Wiikko-Ärsykkeessä. Joskus piilotamme lanijulisteita ympäri kampusta.