1

Topic: Lanien jälkipohdintaa

Katotaan riittääkö jengillä kiinnostus elämöidä laneista vielä näin jälkikäteen.

Olipahan oudot lanit. Sekä hyvässä että pahassa.

Kiitokset Ozzylle, kun rahtasi Wiin paikalle. Sillä oli erittäin hauskaa mättää. Ei varmaan tule moinen paikalle enää ensi kerralla :-). Keilailu ja tennis for the win.

Noin muuten, oliko laneilla yhtäkään sellaista peliä, joka olisi kerännyt edes kymmentä pelaajaa kerralla samalle servulle? Korkeintaan Soldatin turnauspelissä taisi olla riittävästi sakkia paikalla. Raven Shieldiä ja CoDia taidettiin pelata aika pitkälti vajaalla porukalla suurimmaksi osaksi.

No joo. Kyllä ne pelit silti ihan hyvin pyöri. Savage toki unohdettiin täysin, kun edes pelin fanit eivät jaksaneet laittaa hommaa pyörimään. Jotenkin vain tuntui vastenmieliseltä, kun sen verran kuitenkin oli niitä, jotka eivät sitä kuitenkaan olisi halunneet pelata. Ja alle kymmenellä kaverilla ei olisi kyllä ollut mitään asiaa Savagen peluuseen.

Turnaus oli kiva juttu taas pitkästä aikaa. Karvas tappio finaalissa kirpaisi, kun osaaminen oli niin kaunista. Mutta noin muuten hommasta meinaa jotenkin lähteä hohto. Varmastikin tulen vielä huhtikuussa paikalle, mutta sen jälkeen pitää katsoa kesän jälkeen uudelleen, että jaksaako sitä laneille tulla henkeä pilaamaan.

Ensi laneille kannattaisi ehkä miettiä sellaista pätkää, että kokeiltaisiin uusia (ja mielellään ihan kunnollisia) pelejä. Kyllä niitäkin löytyy, mitä ei olla vielä kokeiltu tai pelattu piiiitkään aikaan. BF 2142, The Ship, Counter-Strike: Source (laneilla ei ole mokomaa nähty vuosikausiin), Joku Mechwarrior 4-inkarnaatio, Tron 2.0. Nämä kaikki nyt ovat vaan sellaisia epämääräisiä heittoja. Näiden lanien Goliath ja Toblo olivat molemmat hyviä ideoita, mutta ne eivät pitemmän päälle kantaneet, koska ainakin Goliathissa tuntui olevan vähän semmonen outo fiilis. Toblo taas ei pysynyt pystyssä.

Mut sellasta. Heittäkää muut omat kommenttinne.

Niin ja pahoitteluni siitä virtapiuhan nyhtämisestä. My bad. Sorry. Osaaminen. Hävettää.

I never get involved with my own life. Too much trouble.

2

Re: Lanien jälkipohdintaa

Laneille oli tosiaan ilmoittautunut alunperin 21 henkilöä, mutta yksi peruutus tuli aivan viimemetreillä ja useampi noshow -tapauskin havaittiin. Lanien läsnäolopiikki siis oli jossain 10-15 välissä, joten isoa väkimäärää vaativat pelit (bf1942, savage) jäivät sitten ikäänkuin itsestään pois. Ja kun tästä vielä vähenentään Wiittäjät ja fretsiä hanganneet niin lopputulema on selviö.
Uutta beeäffää on jo kaavailtu ohjemaan (pitäähän se paskuus todeta), The Shippiä kokeiltiin edellisillä laneilla (huonolla menestyksellä), CS:S on myös yksi optio, samoin nyt kokeiltu BS:Midways (jos vain sen moninpelin saisi toimimaan).
Mutta ainakin ruokatilaus toimi!

Brevis esse laboro, obscurus fio.
http://valid.canardpc.com/cache/banner/500645.png

3

Re: Lanien jälkipohdintaa

Oli joo erikoiset lanit. Ei kuitenkaan siinä juhlamielessä, mitä tasaluvun suhteen ehkä vähän toivoin.

Wii oli hieno ilmestys, enkä usko moisen nurkkauksen syövän peleiltä pohjaa jatkossa, jos väkimäärä vain pysyy muutoin korkealla. Muuten ohjelma tuntui menevän enemmän huutoäänestyksellä, ja pelattiinhan siellä sentään pelejä verkon yli. Itsellä paikallaolo oli aika on/off linjaa, off puolen voittaessa, mutta kyllä siellä silti hauskuutta riitti. Ehkei ihan koko viikonlopulle kuitenkaan.

Kilpailut olivat mainioita. Frets tosin söi varmasti vähän treenausmielessä pelaajia verkosta. Turnaus sen sijaan oli myös verkkopelillisesti aika nappijuttu. Tunnelma oli ainakin korkealla matsatessa jatkopaikasta. Ja finaalissa tappiomielialasta huolimatta Erikin kaadosta sai kummallista mielihyvää. On se Soldat vaan ihan eri peli kahdella kuin kymmenellä pelaajalla.

Lorem ipsum...

4

Re: Lanien jälkipohdintaa

Itse pohdiskelin heti suoraan lanien jälkeen, että missä mentiin metsään ja missä oikeaan suuntaan.

Omasta mielestäni lanit nro 21 tullaan järjestämään perinteisemmällä kaavalla, jossa seurataan ohjelmaa orjallisemmin. Ohjelmaan olisi tarkoitus myös saada oikeasti uusia pelejä pari (Savage 2, BF 2142, maybe muitakin) ja tuo CS:S itseäni kiinnostaisi kanssa, pitkästä aikaa. Kuitenkin näistä laneista jäi selvänä päällimmäisenä kuva, että näin pienellä porukalla oli liikaa sivutoimintaa. Jos meitä olisi ollut pelaamassa se 25 henkeä, olisi kisoihinkin osallistunut enemmän ihmisiä ja silti jäänyt peruslanittajia. Wii nyt pahimmillaankin söi vain 2 oikeaa pelaajaa, loput olivat lähinnä perjantaina katselemassa touhua.

Kuitenkin ehdottaisin, että ensi laneille tulee selkeä ja tiukka ohjelma, ei wiitä, pelkästään 1 tykki, jolla infotaulu ja kilpailut siirtynevät laneille 22. Tämä siis vain oma ehdotukseni, muu hallitus toki asiasta päättää.

Need a medic!